Hulmursisolering

Hulmursisolering i København

Hos GS Byg udfører vi topprofessionelt isoleringsarbejde på hulmure særligt i og omkring København, herunder på Amager og Østerbro, men også i eksempelvis Søborg, Vanløse, Brønshøj og omegn.

 

Til hulmursisolering har vi valgt at benytte materialet polystyrengranulat/kugler, da vi har rigtig gode erfaringer særligt med dette produkt.

 

Hvad er polystyren?

Polystyrengranulat er et særdeles effektivt isoleringsmateriale, meget lig flamingo, som fremstilles af naturgas og råolie. Materialet isolerer meget effektivt, da polystyren ikke suger fugt til sig. Til isoleringsarbejde i hulmure anvender vi polystyren som granulat, så det ikke løber ud af muren igen.

 

Ved hulmursisolering blæses polystyrengranulatet ind i hulmuren ved lavt tryk. På den måde undgås indblæsningsskader, og det sikrer samtidig det bedste resultat..

 

Reducering af varmeregningen

Der er mange fordele ved at sikre, at din hulmur er effektivt og tidssvarende isoleret. Et professionelt udført isoleringsarbejde kan være med til at øge din boligs værdi, ligesom det kan forlænge din boligs levetid og sikre bygningskonstruktionen mod skader.

 

Herudover kan en effektiv isolering også bevirke en reduktion af dine udgifter til dit varmeforbrug, idet professionelt isolerede ydermure holder godt på varmen. På den måde skal du bruge færre ressourcer på at opvarme din bolig.

 

Skal du have udført hulmursisolering?

Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med effektiv isolering af din bolig, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Klik her for en aftale