Renovering

Renovering i og omkring København

Hos GS Byg udfører vi alle former for opgaver inden for renovering, primært i og omkring København, herunder på Amager og Østerbro, ligesom vi også udfører opgaver i Søborg, Vanløse, Brønshøj og omegn.

Vi udfører renoveringsopgaver på parcelhuse, for offentlige institutioner samt for erhvervskunder, og vi varetager også gerne entreprisen på dit renoveringsprojekt.

 

Renoveringsopgaver og varetagelsen af entrepriser

Selv at skulle stå for alle dele af et renoveringsprojekt kan være temmelig omfattende. Hos GS Byg varetager vi gerne enten total- eller hovedentreprisen på dit renoveringsarbejde. På den måde bliver projektet mere overskueligt for dig, idet du blot skal henvende dig til os – så står vi for koordineringen.

 

Lader du os stå for varetagelsen af totalentreprisen på dit renoveringsprojekt, står vi hos GS Byg for alle dele af processen – lige fra udarbejdelse af skitsemateriale og indhentning af eventuel byggetilladelse hos kommunen til koordinering med øvrige håndværkere og leje af maskinel.

I forbindelse med varetagelsen af hovedentreprisen på dit renoveringsprojekt, står du og din rådgiver selv for skitsematerialet og indhentning af eventuel byggetilladelse, mens vi hos GS Byg sørger for udførelsen af professionelt håndværkerarbejde.

 

Skal du have udført renoveringsarbejde?

Hvis du ønsker at vide mere om hvordan vi hos GS Byg kan hjælpe dig med dit renoveringsprojekt, er du naturligvis velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, samt en snak om hvilken løsning, der er bedst for netop dit projekt.

 

Hvem er vores partnere?

Du kan se vores partnere under fanen "Om os" hvor du også kan klikke dig ind på deres hjemmesider, hvis du vil vide mere.

- eller du kan bare klikke her!

Ved et projekt som dette, er alle faggrupper involveret. Ingeniør, tømrer, elektriker, maler og murer tilfører deres kompetencer i det fælles projekt.